Leg i haven

Os haveentusiaster kan nok godt blive enige om, at haven er en form for legeplads. Det er et sted, hvor vi eksperimenterer og afprøver, udskifter og nytænker.

Når det så er sagt, er der vist nogen, der er mere legesyge end andre. Nogen som er virkelig gode til at tænke anderledes og kombinere ting på en finurlig måde.

Genbrug på den sjove måde

Det kan for eksempel være at bruge ting på en anden måde, end de oprindeligt var tiltænkt. Udtjente ting som får nyt liv i haven i stedet for at ryge på genbrugspladsen.

Som gamle støvler forvandlet til plantecontainere eller til eventyrlige skulpturer som her i Appeltern i Holland.

Fantasifuld have

Eller en gammel trillebør plantet til med smukke blomster. Husk, at sørge for at der er drænhuller i bunden. Ellers risikerer du, at planterne drukner på et tidspunkt. Den typiske danske sommer kan jo godt vise sig fra sin våde side ind imellem.

Fantasifuld have

De her farverige af slagsen er også fra Appeltern.

Gør haven til et eventyr

Det er skægt at gå på opdagelse i sådan en have fuld af skæve tiltag. For både børn og voksne. Og eventyret kan blive en del af haven på mange forskellige måder.

Fantasifuld have

Her er det en “kage” fint dekoreret med mos og blomster og sat til pynt på en kageopsats. Den er set på Malmø Gardenshow sidste år. Måske det kunne blive til en ny slags bagedyst? Det kunne være sjovt.

Fantasifuld have

De her små løg-særlinge er også fra Appeltern. De står som små underholdende skulpturer i deres farverige potter.

Så lad fantasien løbe af med dig, og skab en fantasifuld have på helt din egen måde.

Støt Mynthe

Kunne du lide artiklen? Så kan du støtte Mynthe ved at indbetale et beløb via mobilepay på 22755989. Ingen medier er nemlig gratis at lave. Til gængæld giver vi dig artikler uden sponsoreret indhold og uden reklamer.

Skriv et svar