karrysmil

Karrysmil er en vegetarisk version af karrysild. De er nemlig ikke til at undvære på påskebordet, men hvis du gerne vil undgå at spise fisk, så prøv denne her. Denne opskrift er en kombination af to favoritter.

karrysmil

Den ene er marineret aubergine, som erstatter silden. Månebarnet har en rigtig god opskrift på det her. I Månebarnets opskrift er karrydressingen vegansk. Jeg har valgt at erstatte den med den anden favorit, som er svigermor Kirstens karrydressing. Den er virkelig lækker (men altså ikke vegansk).

karrysmil

Ingredienser

1 glas af Månebarnets marinerede auberginer (lavet af 1 aubergine dagen før)

400 g creme fraice 9%

1 dl mayonaise

1 tsk karry

1 tsk sukker

1 æble i grove tern

4 hårdkogte æg, pillede og hakket groft

1 løg, hakket

Salt og peber

Sådan gør du

Bland creme fraice og mayonaise

Tilsæt karry og sukker og smag til med salt og peber

Tilsæt løg, æbler og æg og bland godt

Afdryp auberginerne fra glasset og bland dem i karrydressingen

Læg to aubergineskiver på et halvt stykke rugbrød og top op med karrydressing

Pynt med frisk karse

karrysmil

Støt Mynthe

Kunne du lide artiklen? Så kan du støtte Mynthe ved at indbetale et beløb via mobilepay på 22755989. Ingen medier er nemlig gratis at lave. Til gængæld giver vi dig artikler uden sponsoreret indhold og uden reklamer.

Skriv et svar