Faaborg

Danmark er fuld af gamle bykerner, som er lige til at falde i svime over. Der er så uendelig idyllisk at vandre gennem brostensbelagte gader og kigge på de små huse med sprossede vinduer og roser op ad murene.

Dansk sommer

Jeg synes, at et billede som det her hører sammen med solskin og store vaffelis. Også selvom brostenene er våde. Man går jo trods alt ikke gennem en dansk sommer uden en byge eller to.

Charmerende danske småbyer

Billedet er fra Faaborg, som også er med på Visit Danmarks liste over særligt charmerende småbyer i Danmark. Her har den fint selskab af blandt andet Skagen, Dragør og Svanneke. Se mere på www.visitdenmark.dk.

Danske byer med på CNN-liste

Også i udlandet er de vilde med nogle af de gamle byer (omend man kan synes, de har misset nogle stykker). CNN har lavet en liste over de 10 smukkeste steder i Danmark. Her er Skagen og Nyhavn med på listen.

Rigtig god weekend!

 

Skriv et svar