smoothie

Så er det nu, vi skal smovse i alle de gode vitaminer fra haven eller fra grønthandleren. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at lave sig en smoothie. Denne her er elsket af hele familien hjemme hos os. Den er fuld af gode grøntsager tilsat sødme fra frugt og æblemost.

Ingredienser

4 blade af palmekål med midterribben skåret fra

3-4 mellemstore gulerødder, skrællede og skåret i grove stykker

1 appelsin, skrællet

1 banan, skrællet

1 håndfuld frossen broccoli

1 håndfuld frosne jordbær

½ – 3/4 l god æblemost

smoothie

Sådan gør du

Hæld alle ingredienser i en god blender og kør, til massen har en jævn konsistens, der er tyktflydende. Hæld i store glas og servér med det samme. Er der noget til overs, så hæld det på en kande og sæt i køleskabet. Det er perfekt til en efter-skole-snack eller lignende. Velbekomme!

Skriv et svar