Mynthe

Mynthe er et netmagasin om grøn livsstil. Mynthe skal inspirere, give viden og sætte tanker i gang hos læseren. Tanker omkring, hvordan vi bedst passer på vores klode. Det vil vi gøre ved at skrive spændende artikler inden for forskellige kategorier.

Grønne glæder

Havelivs formål er at videregive haveglæde.

På den måde tror vi, at vi både kan begejstre og inspirere dig, der allerede er havenørd og dig, der endnu ikke har opgivet græsplænen og skabt dit eget paradis for planter og dyr.

Ud i verden

Oplevelser skal inspirere til at opleve verden på begge sider af landegrænserne. Artiklerne skal få flere til at holde ferie under vores nordlige himmelstrøg, og de skal give viden til, hvordan du kan rejse så bæredygtigt som muligt, hvis du gerne vil lidt længere væk.

Dubrovnik

De helt fjerne rejsedestinationer beskæftiger vi os ikke med. Det er så vidt redaktionen ved ikke muligt at rejse bæredygtigt til Amerika, med mindre du transporterer dig på et sejlskib. Eller til Fjernøsten med mindre du rejser over land.

Maden på tallerknen

Det, vi spiser, har stor indvirkning på natur, miljø og klima. Derfor vil der med jævne mellemrum være artikler om lækre vegetariske retter, som er lette at lave. Du finder dem under kategorien Mad.

Mynthe

Interviews

Interviews er en væsentlig del af Mynthe. Vi taler med personer, som på en eller anden måde arbejder for bæredygtighed, eller som kan fungere som inspirationskilder inden for en af magasinets kategorier.

Derudover vil der være tips og tricks, det sker og ugens fredagsbillede til at sende læserne af sted på en god weekend.

Redaktionen

MyntheAnsvarshavende redaktør er Berit Lypart.

“Jeg er kæmpe fan af kloden, ivrig haveamatør og ditto kok.  Jeg er vild med at lave Mynthe, fordi jeg synes, emnet er overordentligt vigtigt og berører os allesammen. Og så er Mynthe det magasin, jeg selv har manglet på kioskhylden”.

 

 

 

Rettigheder

Al tekst og billeder tilhører Berit Lypart, medmindre andet er angivet, og må ikke kopieres eller lånes hverken i original eller i redigeret form.

Tak, fordi du respekterer det.

Støt Mynthe

Kan du lide det du læser? Så kan du støtte Mynthe ved at indbetale et beløb via mobilepay på 22755989. For ingen medier er gratis. Til gængæld giver vi dig artikler uden sponsoreret indhold og uden reklamer.

Kontakt

Du kan kontakte Mynthe på mail@mynthe.org.